MinusL consumentenreacties.

Regelmatig krijgen wij via onze website reacties van consumenten binnen over de MinusL producten. Veelal zijn dit positieve ervaringen van mensen die zojuist de MinusL producten hebben geprobeerd. Vaak zijn deze mensen zo enthousiast over de MinusL producten dat zij dit met ons willen delen. Wij vonden het handig om deze reacties nu ook met u te delen daarom treft u hieronder enkele van deze consumentenreacties aan.

Consumentenreactie:
Ik kon wel janken toen ik hoorde dat ik MinusL kon gaan gebruiken na al ongeveer al 8 jaar geen melkproduct te kunnen verdragen. Er gaat nu een hele nieuwe wereld voor me open en ik weet niet goed hoe ik kan overbrengen hoe ik blij ik ben. Ik hoop dat op hele korte termijn de rest van de producten op de Nederlandse markt komen. Want ik ben echt heel erg benieuwd hoe het smaakt en daarbij wil ik ook graag weer de smaak van slagroom en chocomelk proeven. Ik hoop dat deze producten op de markt blijven!!!

Consumentenreactie:
MinusL is geweldig!!!!!!!! Maar wanneer zijn de andere produkten in Nederland verkrijgbaar? Bijvoorbeeld, kwark en boter? En komt yoghurt (fantastisch produkt) ook in andere winkels dan alleen de Jumbo? Ik rijd er nu elke keer drie kwartier voor om (en het is de moeite waard!!!!!!!!) Groetjes van P. B., moeder van een kind met lactose intolerantie. Zonder minusl zou ik me geen raad weten!

Consumentreactie:
Al 25 jaar l.i., en nu weer eens echte melk. Dat in de magnetron. Als van ouds. Ontzettend bedankt.

Consumentenreactie:
Geweldig produkt, wij hopen dat, minusL altijd in produktie blijft! jammer, dat het niet bij iedereen bekent is? hoop dat het bij plus supermarkt in leende te koopt blijft.

Consumentenreactie:
Ik wilde u even meedelen dat mijn dochter van 9 loopt te dansen door het huis! Ze drinkt weer melk!! Nadat ze begin dit jaar 8 weken ziek is geweest bleek dat ze lactose-intolerant was! Een goede vervanger voor melk hadden we niet, soja melk vindt ze niet lekker! Gisteren bij Albert Heijn kwam ik deze melk tegen,de diëtiste heeft ons hier niet op gewezen (wel op Alpro) Het eerste wat ze vanmorgen wilde was een heerlijke beker melk!! Wij, maar vooral mijn dochter, zijn enorm blij met uw melk en gaan zeker meer produkten proberen!!

Consumentenreactie:
Allereerst ben ik dolblij met jullie product! Op deze manier kan ik ondanks lactose intolerantie bijvoorbeeld pannenkoeken bakken en eten zonder er beroerd van te worden. Maar ik heb de volgende vraag, hoeveel dagen is minusl geopend houdbaar in de koelkast?

Consumentenreactie:
Mijn complimenten voor jullie heerlijke zuivel. Ik heb al 10 jaar een lactose intolerantie en voor ik dat kreeg dronk en at ik altijd veel zuivel. Ben erg blij met jullie producten, vooral dat ik nu ook weer eens heerlijk yoghurt kan eten en slagroom kan kloppen. Hoop dat in de toekomst meerdere producten in Nederland in de supermarkt komen want gisteren heb ik in Duitsland de slagroom en yoghurt gekocht omdat deze in Nederland nog niet te verkrijgen zijn. Ik hoop nog vele jaren van jullie producten te kunnen genieten want ik ben zo blij dat ik eindelijk weer eens lekker een bakje yoghurt kan eten, melk kan drinken en slagroom kan eten!!!

Consumentenreactie:
Ik ben heel erg blij dat deze producten eindelijk in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik ben al zo lang lactose intolerant en zou graag willen weten waar ik alle producten kan krijgen. Zoals in Enschede kan je bij de AH alleen de halfvolle melk krijgen. Ik zou ook de pakje chocolademelk willen kopen en de slagroom etc. Of kan ik misschien via jullie website ook producten bestellen? Dat zou het mooist zijn!! Omdat er veel mensen zijn die dit probleem hebben en niet naar een specifieke supermarkt kunnen gaan. Alvast bedankt!

Consumentenreactie:
Ik heb reeds 18 jaar een lactose intolerantie.Tijdens mijn vakantie in Australië vorig jaar heb ik bij diverse supermarkten lactosevrije melk kunnen kopen. Ik had daar zelfs keuze uit 2 merken. Eenmaal terug in Nederland heb ik de diverse melkfabrieken gemaild en gebeld. Er zou geen markt voor zijn, terwijl ik inmiddels weet dat een lactose test in welk ziekenhuis dan ook heel normaal is. Ik kon dus geen lactose vrije producten in Nederland ( ons melkland bij uitstek) kopen. Van het voorjaar was ik in Oostenrijk en kon ik lactosevrije melk kopen. Uiteraard werden er enkele dozen besteld die mee naar huis gingen. Ik ben nu blij dat dit product nu ook hier verkrijgbaar is. Ik hoef nu mijn familie niet meer lastig te vallen, wanneer zij weer naar ons buurland gingen om dezelfde MinusL melk voor mij mee te nemen. Dus alle lof en complimenten. Ik was haast van plan om het zelf te gaan importeren.
Met vriendelijke groet.

Consumentenreactie:
Ik ben erg enthousiast door uw assortiment. Mijn gehele familie heeft last van Lactose intolerantie en maakt gebruik van uw minusl producten. Wij wachten in spanning de komst van de yoghurt af en hopen dat deze snel op de markt in Nederland beschikbaar komt. Kunnen wij deze wel via internet bestellen?

Consumentenreactie:
Ik wil heel graag vertellen dat ik ontzettend blij ben met jullie producten. Sinds 10 jaar weet ik dat ik lactose-intolerantie heb (een echte, via de internist) en ik miste altijd mijn melk. Nu eet ik weer cornflakes, brinta en geniet ik weer met volle teugen van mijn ontbijt. Voorheen namen mijn ouders het mee uit Amerika maar dat is nu niet meer nodig! Ik ben er echt heel blij mee! Hartelijk bedankt!

Consumentenreactie:
Allereerst een compliment voor jullie produkt! Via de diëtiste ben ik in aanraking gekomen met minusl. Eindelijk kan ik weer melk drinken; iets wat ik 7 jaat niet meer heb kunnen doen. Wat een heerlijkheid! Nu heb ik een vraag over de yoghurt kwark ed. waar kan ik deze produkten krijgen?

Consumentenreactie:
Hoe lang is de halfvolle melk houdbaar nadat je hem open heb gemaakt? (En ik wil ook zeggen dat ik zo blij ben dat ik eindelijk lactosevrije melk hier in Nederland kan kopen. Maar waarom adverteren jullie niet? Ik heb het toevallig ontdekt, maar ik denk dat een beetje PR zal zeker meer mensen bewust van maken.).

Consumentenreactie:
Wij zijn hier thuis heel erg blij met de komst van jullie produkten in de winkel. Het is alleen jammer dat het assortiment nog beperkt is. Onze vraag is dan ook welke supermarktketens in Duitsland jullie produkten verkopen. Het betreft hier supermarktketens die niet al te ver van de Zuid-Nederlandse grens liggen. Alvast hartelijk bedankt.

Consumentenreactie:
Hiephiep hoera! eindelijk lactosevrije melkprodukten in de supermarkt. Wij hebben drie kinderen met een lactose-intolerantie en waren over het algemeen van de reform afhankelijk, met alle kosten van dien. Nu zijn wij blij,en de kinderen nog meer.Ze wachten met smart tot jullie assortiment uitgebreid wordt met nog meer produkten in het schap.

Consumentenreactie:
Een dik compliment voor uw product krijgen jullie van mij ! Eindelijk, eindelijk is er een product dat mijn dochter ( 20 jaar ) verdraagt!! Zij slaapt nu na inname vandaag van de fruitvrije versie van de melk.
Géén geren naar het toilet, géén buikpijn, geen onwel gevoel: het is héérlijk, onvoorstelbaar! Eindelijk iets anders te drinken dan water of Rooibosthee.Eindelijk iets dat -vult- in vloeibare vorm, applaus !!
Met groet, T.

Consumentenreactie:
Ik ben erg blij dat jullie Minus l in Nederland op de markt hebben gebracht. ik reed eerst naar Duitsland hiervoor. Ik hoop dat de andere producten ook snel hier in de winkels verkrijgbaar zijn.

Consumentenreactie:
Ik ben heel blij met MinusL , heb na 24 jaar wegens lactose-intolerantie geen melk meer gehad. Nu werd mij in de winkel (jumbo)verteld dat de nieuwe levering wel eens twee weken kan duren in verband met de samenstelling. Mijn vraag is klopt dit allemaal, ik heb nu helemaal geen darmklachten meer, en de melk is prima. Grt.Mevr.J.van D. H.

Consumentenreactie:
Al jarenlang zit ik met een lactose-intolerantie, terwijl ik, opgegroeid op een boerderij zo aan melkproducten verknocht was! Bij mijn moeder las ik over uw producten in de Jumbokrant.
Helaas is bij mij in de buurt geen Jumbo. Is MinusL ook verkrijgbaar in andere winkelketens?
Zelf woon ik heel dicht bij de Duitse grens. Zijn de producten misschien in Ubach Palenberg of in Herzogenrath verkrijgbaar? Ik heb de halfvolle melk en de chocolademelk uitgeprobeerd en ik vond ze erg lekker, kon ze ook goed verdragen, nog beter dan sojaproducten zelfs. Verder was er niets van jullie assortiment verkrijgbaar in de toch hele grote Jumbo waar ik was. Ik ben erg blij met dit product aangezien ik er net achter ben dat ik inderdaad botontkalking heb. En er zullen nog veel meer lactose intolerante mensen blij zijn met uw producten. Misschien kunt u mij verder helpen omtrent betere verkrijgbaarheid. Succes verder met uw nieuwe producten.

Consumentenreactie:

Allereerst een compliment voor het bestaan van lactosevrije zuivel!!! Aangezien ik ook intolerant ben voor soja zijn er voor mij geen alternatieven. En op 500m afstand van mijn huis zit een Jumbo-supermarkt, dus daar ben ik heel blij mee! Ik zou graag willen weten wanneer de lactose vrije yoghurt en andere produkten in Nederland verkrijgbaar worden. Ik hoop dat dat niet al te lang meer duurt?
En zijn ze al in België al te koop?

Consumentenreactie:
Door een familielid ben ik gewezen op jullie producten. Wat een uitkomst! Ik weet al 10 jaar dat ik lactose-intolerant ben (gelukkig niet in een heel ernstige mate), en vanaf die tijd ben ik in de weer met medicijnen (Kerulac en Kerutabs). Als jullie melk bij ons in de buurt wordt verkocht, zou dit een uitkomst zijn!

Consumentenreactie:
Goed dat er zulke produkten zijn voor mensen die lactose-intolerantie hebben. Ik kom regelmatig klanten tegen die lactose niet kunnen verdragen. Ik ben drogiste van beroep en deze produkten interesseren mij heel erg. Zo kan ik klanten ook op jullie produkten wijzen.

 

Minusl
m5