Algemene Voorwaarden

Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor koppelingen van en naar externe internetwebsites. De exploitanten van genoemde externe internetwebsites zijn exclusief verantwoordelijk voor de inhoud van gekoppelde pagina’s op internet.

Elke reproductie van foto’s, illustraties, grafische illustraties, video’s en teksten van onze internetwebsite in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan, tenzij met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van OMIRA Oberland-Milchverwertung GmbH.

Privacy statement

We nemen de bescherming van uw privégegevens serieus en willen dat u zich op uw gemak voelt bij het bezoeken van onze website.

Wanneer u deze website gebruikt, zullen persoonlijke gegevens door ons worden verwerkt, als gegevenscontroller, die verantwoordelijk zijn voor gegevensverwerking en worden opgeslagen voor de duur die nodig is om aan de gedefinieerde doelen en wettelijke verplichtingen te voldoen. In het volgende zullen we u informeren over het soort gegevens dat betrokken is, hoe het wordt verwerkt en de rechten waarop u recht hebt.

In overeenstemming met Art. 4 nr. 1 van de basisverordening gegevensbescherming (DSGVO), persoonlijke gegevens is alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon (hierna “betrokkene of gebruiker”).

Product informatie

Houdt u er rekening mee dat onze producten kunnen veranderen in receptuur en voedingswaarden. Daarom is het voor u mogelijk om producten met dezelfde productnaam en visueel identieke presentatie te gebruiken in beide conversiefasen met zowel het oude als het nieuwe recept.

De online aan u verstrekte informatie wordt door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid bijgewerkt en up-to-date gehouden. Om de hierboven genoemde reden kan het echter zijn dat de ingrediënten en voedingswaarden van een hier vermeld product verschillen van die op de verpakking van het product. Om deze reden moet uw afgaan op de informatie op de verpakking van het product. Met name voedselallergieën moeten over het algemeen rekening houden met de ingrediëntenlijst van het product t. Allergene ingrediënten worden door ons vetgedrukt gemarkeerd.

Als u niet zeker bent van een product, vraag het ons. Hiervoor hebben we wel de volgende informatie van u nodig: de exacte productnaam, de houdbaarheidsdatum en indien beschikbaar ook de speciale batchgegevens.